Følg os på
Framing People Logo
Indkøbskurv
Luk
Rabat kode:
Denne rabatkode er ikke gyldig!
Fra Framing People tirsdag 18. oktober 2016

Sådan måler du dit billede korrekt op til indramning

Har du også ofte udfordringer med at måle dit billede korrekt op?
Sådan måler du dit billede korrekt op til indramning

Det kan ofte være lidt af en udfordring at måle sit billede korrekt op, når der skal tages stilling til, om det skal være med glas eller hvid inderkant (passepartout) i sin ramme. I dette indlæg vil vi komme gode råd til, hvordan du sikrer den bedst mulige indramning. 

 
1. Hvad skal jeg præcist indtaste i felterne?
I de to felter, hvor der henholdsvis skal indtastes højde og bredde, er det vigtigt, at der kun bliver indtastet mål af ens eget billede. Vi klarer alt andet, så I skal ikke spekulere på hvilken størrelse hvid inderkant (passepartout), der skal indtastes for, at det vil passe - den klarer vi. 

 

2. Jamen, jamen.. Det måler jo decimaler?
Hvis jeres opmåling giver et decimal tal, så er det vigtigt, at I runder op til nærmeste hele tal. Således vil f.eks. jeres plakat, der måler 73,4 cm, blive rundet op til 74 cm. Så sikrer vi nemlig, at I vil få den bedste indramning. 


3. Malerirammer
Vores udvalg af malerirammer er udelukkende svæverammer, som giver maleriet luft omkring sig og ud til rammen. Men hvordan sikrer vi, at det bliver korrekt målt op? Her skal I igen blot kun indtaste jeres maleris mål, og så vil vi skræddersy jeres indramning til, at der vil være den perfekte afstand mellem maleriet og selve ramme inklusiv luft i mellem. 

 

Vi elsker at hjælpe!


Så hvis der skulle opstå nogle spørgsmål, så tøv endelig ikke med at skrive eller ringe til os på kontakt@framingpeople.dk eller 50 49 60 48. Vi er også at finde på facebook, så skriv endelig også der, hvis det er. 


God fornøjelse med bestillingen!

Læs flere indlæg her
Har du lyst til at prøve at designe din egen ramme? Så klik blot nedenfor