Følg os på
Framing People Logo
Indkøbskurv
Luk
Rabat kode:
Denne rabatkode er ikke gyldig!
Fra Framing People mandag 5. november 2018

Framing People på Finders Keepers

Bæredygtighed. Design. God mad og sustainbility talks. What's not to like? Ta' en veninde, ven, kæreste eller taske under armen og besøg os på Finders Keepers d. 10. - 11. november på Lokomotivværkstedet i København - det bliver årets største bæredygtige inspirationsweekend! Den vil du da ikke misse, vil du?
Framing People på Finders Keepers

 
Finders Keepers: Når design og bæredygtighed mødes
Finders Keepers er et designmarked for upcoming design. Og I og med at en af Framing Peoples visioner er at støtte unge upcoming kunstnere i deres vej mod succes, synes vi selv, vi passer ret godt ind her. Specielt på november markedet i Lokomotivværkstedet, fordi fokus denne gang ligger på, hvordan design og bæredygtighed spiller sammen.
 
 
Framing People? – Er I bæredygtige?
Ja. Det er vi faktisk. Meget endda. Når vi fremstiller de rammer, du har hængende på væggene, er de lavet af nogle meget lange trælister. Disse lister kommer fra nogle træsorter, der dyrkes i FSC-skove, som er en international non-profit mærkningsordning til træ og papir, der sikrer, at vi ikke fælder flere træer, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er det også en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet i skovene. Men hvad så når træet er faldet og rammen har været under kniven – hvor bæredygtige er vi så? Stadig ret bæredygtige, hvis vi selv skal sige det. Vi pakker din ramme ind i CO2-neutral emballage, der er 100% genanvendelig og bionedbrydelig. Bedst for miljøet. Bedst for din ramme. Bedst for dig.
 
Hvem er kunstnerne?
Til Finders Keepers d. 10. – 11. November har vi indgået et samarbejde med fem forskellige kunstnere, der er nøje udvalgte. Værkerne, vi har valgt at udstille til designmarkedet, vil blive offentliggjort på vores Instagram-profil @FramingPeople, så følg med derinde eller kom ned og besøg vores stand på markedet! Du kan købe din billet her. Vi glæder os til at se dig! 

Læs flere indlæg her
Har du lyst til at prøve at designe din egen ramme? Så klik blot nedenfor