Følg os på
Framing People Logo
Indkøbskurv
Luk
Rabat kode:
Denne rabatkode er ikke gyldig!
Fra Framing People onsdag 28. november 2018

Vi giver unge kunstnere et skub bagi

Vi kunne godt gøre som alle andre. Og være mainstream. Vi kunne godt købe masseproducerede museumsplakater og støtte det, der allerede er. Men i stedet har vi valgt at støtte det, der kan blive! Billedet er af Pernille Øster.
Vi giver unge kunstnere et skub bagi

Framing People indgik, i forbindelse med vores tilstedeværelse på Finders Keepers, et samarbejde med fem forskellige kunstnere, der er ved at bane deres egen unikke vej frem på den danske kunst- og kulturscene. Og dem vil vi hjælpe. Også i endnu højere grad, end vi allerede gør i dag.

 

Hvordan hjælper vi unge kunstnere?

På Finders Keepers oplevede flere af de kunstnere, vi samarbejdede med desværre at blive afvist i ansøgningsprocessen, så de ikke kunne få deres egen stand. Det er svært at tro på, når de alle er så dygtige, men ikke desto mindre var det tilfældet (med al respekt for Finders Keepers og deres pladsbegrænsning). 

Her så vi vores snit til at fylde vores tomme rammer ud med deres billeder og værker. På den måde kunne vi give dem gratis eksponering på en messe, hvor der var flere tusinde besøgende i løbet af en weekend. Og vi kunne få lov at hjælpe dem, hvilket har stor værdi for os.

 

Hvad skete der så med kunstnernes billeder efter messen?

Vi var ikke på Finders Keepers for at sælge. Vi var der for at sige hej til Dig! Derfor var vores stand også en give-away stand, hvor vi ville give de besøgende den bedste oplevelse og ny inspiration. Derudover udlovede vi nogle fede præmier i to forskellige konkurrencer. Kunstnernes billeder og værker blev udlovet i den ene konkurrence på Instagram, hvor vi efterfølgende fandt nogle rigtig glade vindere af dem. Billederne hænger nu i deres små hjem og spreder glæde. 

 

Hvem var kunstnerne?

Kunstnerne har alle deres særlige streg og teknik. Er du nysgerrig på, hvem de er, kan du finde dem herunder.

Rita Kuhlmann 

Fotograf og bosat i København. Studerer til dagligt på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Besøg hendes hjemmeside her

Christina Rene 

Kunstner uddannet fra Den Kongelige Kunsthøjskole i Stokholm og nu bosat i København. Besøg hendes Instagram her

Christina Brage 

Kendt for hendes papercuts, som hun også laver på bestilling. Besøg hendes hjemmeside her

Pernille Øster 

Kunstner fra København, der beskæftiger sig meget med følelser i sin kunst. Besøg hendes Instagram her

Amalie Clausen/THYST

Kreativ tegner, der er bosat på Fyn. Besøg hendes hjemmeside her

 

Er du selv kunstner?

Er du selv kunstner, og kunne du tænke dig at samarbejde med os på den ene eller anden måde? Vi vil elske at snakke med dig, så skriv endelig til os, så vi kan få en snak! Skriv til os på kontakt@framingpeople.dk 

 

 

Læs flere indlæg her
Har du lyst til at prøve at designe din egen ramme? Så klik blot nedenfor