Følg os på
Framing People Logo
Indkøbskurv
Luk
Rabat kode:
Denne rabatkode er ikke gyldig!
Fra Framing People torsdag 3. november 2016

Skal maleriet indrammes? Så læs nærmere her!

Ønsker du at få dit færdige eller nykøbte maleri indrammet, men du er ikke helt sikker på, hvad svæverammer og malerirammer betyder? Så frygt ej, for du er kommet til det rette sted.

Skal maleriet indrammes? Så læs nærmere her!

Hvis du endelig har strøget det sidste penselstrøg eller fundet drømmemaleriet, men du samtidigt også er i tvivl om, hvad en maleriramme præcis dækker over, så er du kommet til rette sted for at finde svar.

 
I betegnelsen maleriramme stråler betydningen nærmest ordret ud af ordet, at en maleriramme er beregnet til et maleri. Det er dog vigtigt at bemærke, at malerirammen mere præciseret er beregnet til et maleri, der er spændt på et lærred.


Hos os ved Framing People er vores malerirammer udelukkede svæverammer, og hvad betyder det så? 

 
En svæveramme er type maleriramme til malerier, der giver et luftlag mellem maleriet og rammen. Det betyder nærmere bestemt, at maleriet kommer til fremstå som svævende i rammen, hvilket for alvor fremhæver maleriet. I modsætning til billedrammer, der velegnet til f.eks. plakater, så skal der i malerirammer ikke glas i.

 
Til sidst er det blot værd at nævne, at afstanden mellem maleriet og listen skal ligge i mellem intervallet 5mm og 10mm. Nedenfor er der et udsnit af et indrammet maleri, der er spændt op på et lærred.


Hjælpen er nær!

 
Hvis du skulle ligge inde med et spørgsmål, så husk på, at vi kun er et kald på 50 49 60 48 eller en besked til kontakt@framingpeople.dk væk. Tøv endelig ikke med skrive, for vi vil så hjertens gerne hjælpe.

 

Udsnit af maleriramme

Læs flere indlæg her
Har du lyst til at prøve at designe din egen ramme? Så klik blot nedenfor