Følg os på
Framing People Logo
Indkøbskurv
Luk
Rabat kode:
Denne rabatkode er ikke gyldig!
Fra Framing People fredag 2. december 2016

Ugens plakat af Artifero

"Kammerjunker er ikke det store værd uden koldskål.. Sådan er det også med billedrammer og plakater"
Ugens plakat af Artifero

"Kogle" af RaVa. 

Ingen hemmelighed er det, at en elegante billedrammer har brug for smukt indhold ved f.eks. en plakat. I den forbindelse har vi valgt de kommende uger at give nogle stærke bud på plakater, der kan fylde billedrammer ud.

I den første uge har vores gode venner fra www.artifero.com givet deres bud på en elegant plakat i form ”Kogle”, der passer ind i de moderne hjem landet over. Det stilrene design bag plakaten ’Kogle’ står Artiferos kunstner RaVa bag (Se mere her http://artifero.com/produkt-tag/rava/). RaVa har tegnet og designet plakaten i fri hånd, hvor det er tydeligt, at RaVas stil bærer præg af en rolig og antik stemning og er inspireret af skandinavisk natur.

plakatramme

På overstående billede fremgår det tydeligt, at ”Kogle” passer i alle hjem, der ønsker et tvist af moderne plakatkunst i hjemmet. Til plakaten anbefaler vi en billedramme med listen ”Sigurd” i sort, der givet et flot og minimalistisk udtryk i størrelsen 30x40 cm til den lette pris af 251 kr. Listen.

Plakatrammer i træ

Plakaten ”Kogle” kan købes her: http://artifero.com/plakater/alle-plakater/kogle/

Billedrammen ”Sigurd” kan købes her: https://framingpeople.dk/dk/billedrammer/1

 

Hos Artifero finder du et bredt udvalg af forskellige stilarter og kunstnere. Tanken bag Artifero er, at vi ønsker at samle danske kunstnere fra hele landet med forskellige stilarter, designs og idéer. Det gør vi for at kunne tilbyde et flot udvalg af moderne plakater til favorable priser, hvor vi i samarbejde med www.framingpeople.dk ligeledes kan tilbyde elegant dansk indramning i træ.

Se alle vores flotte plakater på www.artifero.com

 

 

Læs flere indlæg her
Har du lyst til at prøve at designe din egen ramme? Så klik blot nedenfor