Følg os på
Framing People Logo
Indkøbskurv
Luk
Rabat kode:
Denne rabatkode er ikke gyldig!
Fra Framing People fredag 9. december 2016

Ugens plakat af Papiir

I denne uge har vi vores gode venner fra Papiir til at give deres bud på ugens plakat.
Ugens plakat af Papiir

”Copenhagen” af Papiir

For de to plakatdesignere hos Papiir er enkelhed et nøgleord. Uden for mange krummelurer og dikkedarer skaber de stemninger gennem enkelhed og et stilrent udtryk.

Med en forkærlighed for deres rødder har de skabt en serie med byplakater, designet af norske Andreas Bakkebø, som en hyldest til de steder, der sætter rammen for vores liv.

Nyeste skud på stammen er plakaten Copenhagen, der, med sit underspillede net af veje og gader, skaber en dybde uden at skrige på opmærksomhed.

 

Plakat København

 

Plakaten skaber en ro omkring sig og er et fikspunkt i indretningen. Af den grund vil vi anbefale en Gudrun i sort til plakaten i størrelsen 50x70cm, der komplimenterer den mørke farve frem for at konkurrere med den.

 

Billedrammer med plakater københavn

Papiir opstod som et resultat af en passion for design og en længsel efter at gøre en forskel. Derfor stiftede Karoline Jessen og Andreas Bakkebø i 2016 virksomheden med det formål at forskønne skandinaviske hjem, mens en del af overskuddet går til kampen mod menneskehandel.

Gå på opdagelse på www.papiir.com, hvor du finder hele kollektionen og en nøje udvalgt samling af moderne plakatkunst. Alle plakaterne er designet af stifterne selv og der kommer hele tiden nye til.

Plakaten ”Copenhagen” kan købes på https://papiir.com/products/copenhagen, hvor du også finder hele bykollektionen.

Billedrammen Gudrun i sort kan købes her: https://framingpeople.dk/dk/billedrammer/1

Læs flere indlæg her
Har du lyst til at prøve at designe din egen ramme? Så klik blot nedenfor