Følg os på
Framing People Logo
Indkøbskurv
Luk
Rabat kode:
Denne rabatkode er ikke gyldig!
Fra Framing People fredag 16. december 2016

Ugens plakat af Artifero

Denne uges plakat kommer fra vores venner hos Artifero, som kan giver deres bud på en julegave til personen, der har alt. De bare vægge i hjemmet bliver noget mere inspirerende og flotte at kigge på med noget kunst, hvor elegante billedrammer er prikken over i’et
Ugens plakat af Artifero

Vores samarbejdspartner Artifero giver i denne anledning et tilbud på en af deres mest populære plakater, Denmark, som er solgt til danskere i flere forskellige lande verden over.

Plakaten “Denmark” viser omridset af Danmark med en flot optegning af nationens røde farve og det karakteristiske nordiske hvide kors. Står du og mangler en stilfuld geografisk plakat, er Lasse Starckes “Denmark” lige den du leder efter.

 

Plakatrammer Lasse Starche

Lasse Starcke er en af Artifero’s mange dygtige kunstnere. Hans brede sortiment af moderne plakater med landemotiver passer ind i alle rum i hjemmet, på kontoret eller et helt tredje sted. Det store udvalg af plakater med landemotiver sikrer, at du hos os finder præcis den landeplakat, som du leder efter. Se hele hans udvalg her

Kontakt os endelig på info@artifero.com for forespørgsel på plakat af andre lande.

Denmark poster in frame

Plakaten ”Denmark” kan købes her: Denmark

Billedrammen ”Sigurd” kan købes her: Sigurd

 

Hos Artifero finder du et bredt udvalg af forskellige stilarter og kunstnere. Tanken bag Artifero er, at vi ønsker at samle danske kunstnere fra hele landet med forskellige stilarter, designs og idéer. Det gør vi for at kunne tilbyde et flot udvalg af moderne plakater til favorable priser, hvor vi i samarbejde med www.framingpeople.dk ligeledes kan tilbyde elegant dansk indramning i træ.

Se alle vores flotte plakater på www.artifero.com

 

Læs flere indlæg her
Har du lyst til at prøve at designe din egen ramme? Så klik blot nedenfor