Følg os på
Framing People Logo
Indkøbskurv
Luk
Rabat kode:
Denne rabatkode er ikke gyldig!
Fra Framing People fredag 23. december 2016

Ugens plakat af Papiir

I denne uge har vi fået vores venner fra Papiir til at give et bud på en plakat, der kan tage os godt ind i det nye år.

Ugens plakat af Papiir

Deer fra den geometriske kollektion er skabt ud fra en fascination af det majestætiske og rolige dyr, der, når omstændighederne kræver det, samtidig er fuld af styrke og kraft.

Plakaten fås i to størrelser, så den enten kan stå alene eller kombineres med andre plakater i en billedvæg. Det enkle design betyder, at den er let at style i hjemmet – i alt fra stuen til soveværelset eller børneværelset.

Deer er designet af Karoline Jessen og er oprindeligt tegnet i hånden og malet, hvorefter den blev overført til digital tryk.

 

plakatrammer deer

Plakatens lyse design giver mange muligheder for indramning. Her er den indrammet i den udtryksfulde ramme Ragnar i sort, men en lys ramme i narturtræ vil også komplimentere de brunlige nuancer smukt og skabe et let udtryk.

Papiir opstod som et resultat af en passion for design og en længsel efter at gøre en forskel. Derfor stiftede Karoline Jessen og Andreas Bakkebø i 2016 virksomheden med det formål at forskønne skandinaviske hjem, mens en del af overskuddet går til kampen mod menneskehandel.

Gå på opdagelse på www.papiir.com, hvor du finder hele kollektionen og en nøje udvalgt samling af moderne plakatkunst. Alle plakaterne er designet af stifterne selv og der kommer hele tiden nye til.

Plakaten Deer anbefaler vi i størrelsen 50x70cm til 399.- og kan købes her, hvor du også finder hele den geometriske kollektion.

Billedrammen Ragnar i sort kan til en pris af 358.- købes af Framing People her

 

Ha' en dejlig jul og godt nytår! :-)

 

Læs flere indlæg her
Har du lyst til at prøve at designe din egen ramme? Så klik blot nedenfor