Følg os på
Framing People Logo
Indkøbskurv
Luk
Rabat kode:
Denne rabatkode er ikke gyldig!

Om os

Med over 25 års erfaring har vores værksted de bedste forudsætninger for at levere den perfekte indramning.

Vores vision er at sikre det gode håndværk gennem enkelte brugeroplevelser. Vi ønsker, at vores kunder med relativ få tryk kan designe deres egen indramning ud fra ønske om listetype, størrelse og farve.

På vores værksted har vi til dagligt Tom Kristensen, som i flere årtier har været dybt passioneret om at producere billedrammer og malerirammer i den højeste kvalitet. Selve Framing Peoples historie startede tilbage i november 2015, hvor jeg selv, Jonas Bach Andersen, kunne se, at min svigerfar, Tom Kristensen, havde udfordringer med at sikre de enkle brugeroplevelser. Kunderne var nemlig ovenud tilfredse med indramningen, men de havde et behov om at kunne bestille billedrammer og malerirammer nemt og enkelt på internettet. Her startede ideen og et år efter, har vi udviklet Framing Peoples hjemmeside, så det fremover er enkelt og designe egen indramning let.

I forlængelse af, at vi vægter de enkle og gode brugeroplevelser højt, så vil vi hjertens gerne hjælpe, hvis I skulle have store som små spørgsmål.

De bedste hilsner

Jonas Bach Andersen
+ 45 50 49 60 48
kontakt@framingpeople.dk